جهانی شدن و ظهور اقتصاد دانش به همراه شرایط رقابتی، پرسش از کیفیت آموزش عالی را برجستهتر کرده است. این کار بدون اصلاح نهادها و کنشهای نهادسازی امکانپذیر نیست. «دیرآیندگانِ» توسعه، از جمله جامعة ایرانی، با مسألة دوگانهای دست به گریبان هستند. از یک سو هنجارهای مشترک و اجماعیات بینالمللی در تضمین کیفیت آموزش عالی پیش روی آنهاست و از سوی دیگر، پابند محدودیتها و دشواریهای خاصی هستند که از پیچیدگیهای ساختاری این نوع جوامع ناشی میشود. تحلیل روابط میان زمینههای فرهنگی و اجتماعی جوامع با مؤلفههای تضمین کیفیت آموزش عالی، با به دست دادن «نقشهای شناختی»، امکان آن را فراهم میآورد که کنشگران در هر سه سطح جامعه، دانشگاه و دولت، با شناخت بیشتری بتوانند دربارة ویژگیهای الگوی مناسب ارزشیابی و اعتبارسنجی آموزش عالی و ملزومات سیاستی، راهبردی و عملیاتی مربوط به استقرار کیفیت، تصمیم بگیرند و عمل کنند.
فراستخواه, مقصود, لوکس, کارو, & بازرگان, عباس. (1386). بررسی رابطه نظامهای تضمین کیفیت آموزش عالی با زمینههای فرهنگی و اجتماعی «نقشهای شناختی» با تأکید بر مورد ایران. نامه علوم اجتماعی, 31(1), -.
MLA
مقصود فراستخواه; کارو لوکس; عباس بازرگان. "بررسی رابطه نظامهای تضمین کیفیت آموزش عالی با زمینههای فرهنگی و اجتماعی «نقشهای شناختی» با تأکید بر مورد ایران", نامه علوم اجتماعی, 31, 1, 1386, -.
HARVARD
فراستخواه, مقصود, لوکس, کارو, بازرگان, عباس. (1386). 'بررسی رابطه نظامهای تضمین کیفیت آموزش عالی با زمینههای فرهنگی و اجتماعی «نقشهای شناختی» با تأکید بر مورد ایران', نامه علوم اجتماعی, 31(1), pp. -.
VANCOUVER
فراستخواه, مقصود, لوکس, کارو, بازرگان, عباس. بررسی رابطه نظامهای تضمین کیفیت آموزش عالی با زمینههای فرهنگی و اجتماعی «نقشهای شناختی» با تأکید بر مورد ایران. نامه علوم اجتماعی, 1386; 31(1): -.