این مقاله پس از شرح خلاصه ویژگی ها و قابلیت های تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی(ICTs ) به بررسی تعامل بین ارتباطات و اطلاعات با سیاست و حکومت می پردازد. ICTs ، با گسترش توانایی رسانه های سنتی( مطبوعات رادیو و تلویزیون ) از نظر زمانی مکانی بعد اجتماعی و دوسویگی ارتباطی امکان بسیاری را برای تقویت و تحکیم دمکراسی مستقیم و انتخاباتی فرام نموده است ایفای نقش های عدیده حکومت در قبال ICTs نیز به الکترونیک شدن حکومت می انجامد و این به نوبه خود باعث تقویت تعامل حکومت و جامعه ( افراد اجتماعات و اقتصاد) و افزایش کارآیی و بهره وری خدمات عمومی حکومت و نظام اداری خدمات رسانی می گردد.
قائم, مهدی منتظر. (1381). دمکراسی دیجیتالی و حکومت الکترونیکی : سیاست و حکومت در عصر تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی (ICTs). نامه علوم اجتماعی, 19(19), -.
MLA
مهدی منتظر قائم. "دمکراسی دیجیتالی و حکومت الکترونیکی : سیاست و حکومت در عصر تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی (ICTs)", نامه علوم اجتماعی, 19, 19, 1381, -.
HARVARD
قائم, مهدی منتظر. (1381). 'دمکراسی دیجیتالی و حکومت الکترونیکی : سیاست و حکومت در عصر تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی (ICTs)', نامه علوم اجتماعی, 19(19), pp. -.
VANCOUVER
قائم, مهدی منتظر. دمکراسی دیجیتالی و حکومت الکترونیکی : سیاست و حکومت در عصر تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی (ICTs). نامه علوم اجتماعی, 1381; 19(19): -.